Drugi broj Driver Lifestyle časopisa

 
driver naslovnica
 
Odradili smo i prvu nagradnu igru te je dvoje sretnih dobitnika ostvarilo popust 100% na rad kod našeg partnera AS Petrak, i 2 driver lifestyle privjeska za ključeve.
Također, ovim putem pozivamo vas da nas aktivno pratite na facebooku kao i našem webu (www.driver.com.hr) kako bi mogli aktivno sudjelovati u budućim nagradnim igrama, ali i pročitati ono što vas zanima.
Uz to, obratite nam se ukoliko trebate savjet ili imate problema sa svojim automobilom porukom na našoj facebook stranici ili mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i naši stručni suradnici koji godinama rade na popravku i održavanju automobila odgovoriti će na vaš upit.
 
Jedna nagradna igra je završila, a druga kreće s našim trećim brojem za manje od mjesec dana...detalje pročitajte u trećem broju, a što se dijeli pustiti ćemo vašoj mašti na volju kroz jedan mali teaser sponzora koji će vas nagraditi i ostvariti vaše snove!

nagradna igra
 
Osim toga s ponosom objavljujemo kako je Driver Lifestyle postao i "izvozni proizvod" pa tako početkom proljeća po našoj licenci isti koncept moći će se čitati i diljem Amerike. Budući da znamo kako svi domaći auto magazini kupuju strane licence ili eventualno rade nešto svoje te ne uspiju opstati, ponosni smo na taj detalj.
Uskoro ćete naš logo moći vidjeti i diljem zemlje na autobusima jedne prijevozničke kompanije, kao i na samoposlužnim autopraonicama i dealerima kave. Drago nam je da je naš trud i želja za nečim novim prepoznata već kroz prva dva broja, pa iako ovo zvuči politički teško je ne reći kako ste vi, čitatelji naša snaga i da se radi vas trudimo iz broja u broj biti sve bolji, ali i ponuditi vam nešto novo.
 
 
Vaš Driver Lifestyle team

Adresa:
Renault klub Hrvatska
Dankovečka 9
10040 Zagreb

Mobitel: 099 400 7 400

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.